ERASMUS+ Testimonials

Agathe Laignel

I had a very good Erasmus experience at UGD. I liked a lot my stay in Stip because I like the city and we were close with the Erasmus people...

Read more

Emilio Emma

My experience at UGD was a very good experience. I could take exams whit very competent physician professors and I’m very thankful for that...

Read more

Zied Adjoudj

My experience at UGD is so good, I have learned many things about me and life in general...

Read more

Adrián Martínez Cases

I describe my Erasmus experience at UGD like the best experience that i have had in my life...

Read more

Titouan Buronfosse

I am Titouan Buronfosse, I am French and I made my Erasmus exchange pruposed by my university (Université de Franche-Comté) with UGD...

Read more

Itxaso Mercero

I would say my Erasmus at UGD has been an experience I will remember for the rest of my life...

Read more

Irantzu Zubeldia Aramburu

It has been amazing. I study nursing and I didn’t know what to expect about the healthcare ...

Read more

Maria Chiara Di Cianni

My Erasmus at UGD has been one of the best experiences in my life...

Read more

Marina Feito Sarmiento

During my stay in Macedonia I had the opportunity to meet so many incredible people...

Read more

Fulvia Alice Nicoletta Pennacchi

It’s really difficult to summarize in a few words . Certainly great and full of emotions...

Read more

Andreoli Debora

My Erasmus experience was incredible and unrepeatable. it was something unique that I will always remember...

Read more

Anna Cecere

The most beautiful thing about the whole exchange was meeting wonderful Macedonian people and seeing so many beautiful places ...

Read more

Mihai Maciuca

For me it was an unforgettable experience, I met very well trained teachers and ready to help me anytime...

Read more

Mert Mustafa Yanikkaya

Erasmus at UGD doesn’t take you to paradise but does something better. Erasmus at UGD makes you meet with a lot of amazing people...

Read more

Leire San Nicolas

If I had to choose one single word to describe my experience it would be awesome!...

Read more

Alina Jana

I would describe my Erasmus experience at UGD as quite interesting...

Read more

Pablo Azcoitia

My experience with Erasmus has been positive...

Read more

Andreea Ionita

My ERASMUS experience at UGD was completely amazing ...

Read more

Caroline

I am Caroline, and I was a French Erasmus+ student, at Goce Delcev University, in Štip...

Read more

Jose A Gómez

The experiences for me are like bricks that build our brain, mind, and soul...

Read more

Sinan Hatun

My Erasmus experience at UGD has good and not so good parts...

Read more

Ана Марија Петрова

Студирањето овој семестар во Словачка преку ERASMUS+ програмата ги исполни и надмина моите очекувања...

Повеќе

Златка Митевска

Студент сум на факултетот за Информатика, при Универзитетот Гоце Делчев во Штип...

Повеќе

Ивана Атанасова

Размената на Универзитетот во Љубљана беше моето прво искуство и можност за студирање надвор од Македонија...

Повеќе

Младен Мицевски

Поминав 4 прекрасни ЕРАЗМУС + месеци учејќи хотелска анимација директно од личности кои имаат долгогодишно искуство во оваа професија...

Повеќе

Симона Коцева

Живот во бои, исполнет со насмевки и дружби, запознав луѓе за кои имав чувство како цел живот да ги познавам...

Повеќе

Стефан Коцев

Мозаикот на студентските денови е олицетворение на колоритетот на животот...

Повеќе

Стефан Постолов

Како студент на Електротехничкиот факултет, при универзитетот „Гоце Делчев“ – Штип, имав можност да бидам дел од Еразмус+...

Повеќе

Тања Димова

Како еразмус + студент одбрав да го поминам мојот летен семестар во Романија...

Повеќе

Васил Костадиновски

Моето Еразмус + искуство го стекнав на Универзитетот во Милано , 4 неверојатни и незаборавни месеци...

Повеќе

Исидора Ристовска

Ја користам оваа прилика за да ја негирам тезата "СТУДЕНТСКИОТ ЖИВОТ Е ЗДОДЕВЕН, МОНОТОН И ИСЦРПУВАЧКИ"...

Повеќе

Сашка Стефановска

Знаете ли дека психолозите всушност го препознаваат таканаречениот пост-еразмус-депрешн синдром+...

Повеќе

Светлана Настева

Шестиот семестар го поминав во Литванија, Утена на Utenos Kolegija, како еразмус+ студент ...

Повеќе

Стефанија Јовева

Како студент на Електротехничкиот факултет, при универзитетот „Гоце Делчев“ – Штип, имав можност да бидам дел од Еразмус+...

Повеќе

Цветанка Стоилова

Навистина е тешко да се сумира во неколку реченици едно вакво искуство. Италија, земја на пица, паста, море, топли луѓе и многу повеќе...

Повеќе

Ѓорѓи Ефремов

Во четвртата година од студирањето станав дел од Еразмус програмата за пракса...

Повеќе

Бојана Трајчева

Студирањето е епоха на доофрмување и доразвивање на интелектот...

Повеќе

Цветанка Младеновска

Како студент на медицина постојано сакам да се надоградувам и да допринесувам во усовршување на практичниот дел...

Повеќе

Кристина Митрова

Како студент на стоматолошки факултет, при Универзитет” Гоце Делчев”-Штип, имав можност да бидам дел од Еразмус + програмата...

Повеќе

Ирена Антова

Mayo General Hospital е најголемата здравствена установа во Држава Мајо, Република Ирска. ...

Повеќе

Моника Спасова

Денови исполнети со смеа, нови активности, нови луѓе, нови спомени...

Повеќе

Our Location

Get in Touch