Симона Коцева, Факултет за медицински науки

6-та година

Живот во бои, исполнет со насмевки и дружби, запознав луѓе за кои имав чувство како цел живот да ги познавам. Чувство на хармонија и бескрајна радост. На почетокот имав страв како ќе се снајдам сама во туѓа држава, но со пријателите кои ги стекнав и одличната соработка и прифаќање од страна на професорите, се беше многу полесно. Во однос на едукацијата можам да се пофалам со големо практично искуство и знаење кое го стекнав таму. И стоjам зад мотото, Еразмусот не е година од твојот живот, туку твојот живот во една година.

Our Location

Get in Touch