ERASMUS+ Alumni

Година на престој

Андреј Стоиловски

Драго ми е што аплицирав за Еразмус+. Тоа беше највредната одлука што некогаш ја имам донесено...

Повеќе

Драган Спасов

Како дипломиран доктор по дентална медицина - Стоматологија, приправничкиот стаж решив да го обавам во некоја од соседните земји...

Повеќе

Наталија Димитровска

Драги студенти, не пропуштајте ја оваа уникатна можност за авантура во животот...

Повеќе

Костадинка Стојанова

Најдобрите работи во животот најчесто не чекаат на излезната рампа од нашата комфор зона...

Повеќе

Симона Николовска

Јас сум 5та година студент по медицина. Еразмус никогаш не беше дел од мојот студиски план...

Повеќе

Љупка Рогожарска

Студент сум на Музичката академија при Универзитетот “Гоце Делчев” – Штип...

Повеќе

Стефанија Величковска

Уште од почетокот на моето студирање ори универзитетот „Гоце Делчев“ размислував за тоа да ја искористам можноста која ја нуди Еразмус+ програмата...

Повеќе

Сандра Адраманова

Ја искористив можноста за студирање во странство, стекнување нови пријателства, искуства и нова култура...

Повеќе

Дарио Стојановски

Како студент на факултетот за информатика, при Универзитет „Гоце Делчев“ - Штип имав можност да бидам дел од Еразмус+ програмата...

Повеќе

Сенад Ковачевиќ

Студент сум на Дентална медицина при Универзитетот " Гоце Делчев" - Штип...

Повеќе

Марина Николовска

Студирањето во странство е искуство кое ве менува, ве прави независни, ги потикнува сите ваши скриени потенцијали...

Повеќе

Божидар Миовски

Студент сум на факултетот за Дентална медицина и овој семестар го поминав во Јаш, Романија...

Повеќе

Јаким Доневски

Како студент по археологија постојано сакам да се надоградувам и воедно да соберам повеќе искуство...

Повеќе

Дарко Цебов

Преку Еразмус+ програмата за размена на студенти мојот осми семестар го завршив на Факултетот за електрично инженерство и компјутерски науки...

Повеќе

Милена Јованова

Мојата Еразмус + мобилност во Торино ( Италија) започна на 1 Февруари 2018, кога за првпат го посетив основното училиште...

Повеќе

Мите Симонов

Како студент на Факултетот за Медицински науки- Дентална Медицина , при универзитетот “ Гоце Делчев “ – Штип...

Повеќе

Милан Михајлов

Како студент на Стоматолошкиот факултет, при Универзитет "Гоце Делчев" Штип...

Повеќе

Мартин Панајотов

Еразмус е едно прекрасно искуство кое ми го промени животот во целост...

Повеќе

Благица Џидрова

Како студент на Факултетот за медицински науки при Универизитетот “Гоце Делчев”- Штип...

Повеќе

Кристина Митрова

По вторпат ја пишувам изјавата од моето второ Еразмус+ искуство овојпат на Универзитетот Павол Јозеф Шафарик- Кошице...

Повеќе

Ана Марија Петрова

Студирањето овој семестар во Словачка преку ERASMUS+ програмата ги исполни и надмина моите очекувања...

Повеќе

Златка Митевска

Студент сум на факултетот за Информатика, при Универзитетот Гоце Делчев во Штип...

Повеќе

Ивана Атанасова

Размената на Универзитетот во Љубљана беше моето прво искуство и можност за студирање надвор од Македонија...

Повеќе

Младен Мицевски

Поминав 4 прекрасни ЕРАЗМУС + месеци учејќи хотелска анимација директно од личности кои имаат долгогодишно искуство во оваа професија...

Повеќе

Симона Коцева

Живот во бои, исполнет со насмевки и дружби, запознав луѓе за кои имав чувство како цел живот да ги познавам...

Повеќе

Стефан Коцев

Мозаикот на студентските денови е олицетворение на колоритетот на животот...

Повеќе

Стефан Постолов

Како студент на Електротехничкиот факултет, при универзитетот „Гоце Делчев“ – Штип, имав можност да бидам дел од Еразмус+...

Повеќе

Тања Димова

Како еразмус + студент одбрав да го поминам мојот летен семестар во Романија...

Повеќе

Васил Костадиновски

Моето Еразмус + искуство го стекнав на Универзитетот во Милано , 4 неверојатни и незаборавни месеци...

Повеќе

Исидора Ристовска

Ја користам оваа прилика за да ја негирам тезата "СТУДЕНТСКИОТ ЖИВОТ Е ЗДОДЕВЕН, МОНОТОН И ИСЦРПУВАЧКИ"...

Повеќе

Сашка Стефановска

Знаете ли дека психолозите всушност го препознаваат таканаречениот пост-еразмус-депрешн синдром+...

Повеќе

Светлана Настева

Шестиот семестар го поминав во Литванија, Утена на Utenos Kolegija, како еразмус+ студент ...

Повеќе

Стефанија Јовева

Како студент на Електротехничкиот факултет, при универзитетот „Гоце Делчев“ – Штип, имав можност да бидам дел од Еразмус+...

Повеќе

Цветанка Стоилова

Навистина е тешко да се сумира во неколку реченици едно вакво искуство. Италија, земја на пица, паста, море, топли луѓе и многу повеќе...

Повеќе

Ѓорѓи Ефремов

Во четвртата година од студирањето станав дел од Еразмус програмата за пракса...

Повеќе

Бојана Трајчева

Студирањето е епоха на доофрмување и доразвивање на интелектот...

Повеќе

Цветанка Младеновска

Како студент на медицина постојано сакам да се надоградувам и да допринесувам во усовршување на практичниот дел...

Повеќе

Кристина Митрова

Како студент на стоматолошки факултет, при Универзитет” Гоце Делчев”-Штип, имав можност да бидам дел од Еразмус + програмата...

Повеќе

Ирена Антова

Mayo General Hospital е најголемата здравствена установа во Држава Мајо, Република Ирска. ...

Повеќе

Моника Спасова

Денови исполнети со смеа, нови активности, нови луѓе, нови спомени...

Повеќе

Our Location

Get in Touch