Ана Цонева

Медицински лаборант, 3 година

Нема зборови со кои ќе го опишам ова Еразмус + искуство и доволно доловам до вистинската убавина што ја доживеав. Најпрво се двоумев, но подоцна заклучив дека вреди секој труд и потрошено време. Јас сакам многу да патувам но кога патувањето е исполнето со тоа што сакаш да го работиш до века е ѕвезда што сјае во очињата на секој студент.

Стара Загора – Бугарија градот каде што престојував имаше занимливости многу новитети за мене за времето никогаш да не помине залудно потрошено. Пријателствата и дружбите се моменти кои никогаш нема да ги избришам од албумите во моите сеќавања. Секој што се двоуми искрено препорачувам, во животот вреди да си Еразмус студент барем на неколку месеци.

Our Location

Get in Touch